Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2020

Danfoss AB-QM 4.0, a megújult nyomásfüggetlen térfogatáram-korlátozó-, szabályozó szelep (PICV) újraértelmezi a PICV technológia értékeit

Danfoss, az új AB-QM 4.0 PICV szelepével most bővíti a HVAC fűtési és hűtési rendszerek szabályozásánál használatos termék portfólióját. A szelepet, a hagyományos szelepmozgatókhoz, ill. az úgynevezett „smart” digitális motorokhoz ( NovoCon® S) fejlesztették, melyek lehetővé teszik a HVAC 4.0* megoldásokat elsősorban kereskedelmi célú épületeknél mint például hotelek, irodák

Ljubljana, Szlovénia, October 10, 2019; Danfoss, aki egyike a víz alapú fűtés/hűtés szabályozás piacvezető gyártóinak, új AB-QM (PICV) szelepet mutat be a piacon. Az új AB-QM 4.0 szelep (a korábbi, jól ismert AB-QM szelep újratervezett verziója), DN15-32 mérettartományban készül, új előremutató jellemzőkkel, valamint tökéletesített termék specifikációval. Az egyedülálló 100%-os (teljes) szelep autoritást a beépített nyomáskülönbség-szabályzó biztosítja, állandó nyomáskülönbséget tartva a szabályzó szelep részen, a lehető legjobb szabályozási feltételek eléréséhez. A számos újítás és a jelentős változtatások eredményeképp inkább beszélhetünk új termékről mint „upgrade”-ről.

Legfontosabb a belső rész konstrukciójának változása. Az újdonságnak számító PPSU kompozit anyag használata ellenállóbbá teszi a szelepet a korrózióval, vízkővel, beragadással és az eltömődéssel szembe, összehasonlítva bármely más HVAC rendszerekben használt szeleppel (1. ábra). Az elvégzett intenzív tesztelés bizonyítja, hogy az AB-QM 4.0 szelep karakterisztikája és szabályzóképessége stabilan megmarad hosszú évek használata folyamán is.

A szelep, 16 kPa minimális nyomáskülönbség igényt megtartva, névleges nyomásban egy kategóriával magasabb besorolásba került, most már alkalmazható nem csak PN 16 hanem PN 25 nyomásokozatú rendszerekben is. Ez természetesen egy robusztusabb és ellenállóbb kialakítást jelent.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!