Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2020

3+1 Kérdés a Pollack Expóról

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a XIV. Pollack Expóra készül.   Az előző évek tapasztalatairól, a rendezvény töretlen sikeréről és a 2020-as Expo aktualitásairól kérdeztük  Baumann Mihály tanszékvezetőt.

Tizenhárom éve járok le Pécsre a Pollack Expóra és minden évben azon gondolkodom, hogyan tud fennmaradni és megújulni ez a rendezvény évről-évre? Te hogy látod, miben rejlik a Pollack Expo sikere?

A sikernek sok összetevője van, de azt gondolom, hogy a mi rendezvényünk legfőbb erénye a személyre szóló figyelem. Sokszor elmondtuk, hogy saját szervezésben, a napi oktatási, szakmai elfoglaltságunk mellett szervezzük ezt a szakkiállítást. A meghívott cégek így nem csupán az ügyfeleink, hanem szakmai partnereink is egyben. Ennek köszönhető, hogy a jelenlévők számára az itt töltött 2-3 nap a „szakmázáson” túl, évfolyamtalálkozókról és hajnalig tartó baráti beszélgetésekről is szól. Ki kell emelnem azt is, hogy a Pollack Expón kiállító cégek kb. 60 %-a épületgépész érdekeltségű, vagyis a siker másik tényezője az összetartó épületgépész  társadalom. Azt tapasztalom, hogy minden jelentős épületgépész rendezvényen jelen vannak az egymással együttműködő és olykor konkuráló cégek egyaránt, jól mutatva azt a szakmai alázatot és összetartást, amely az épületgépész szakmát jellemzi világszerte. Jó érzés, hogy ennek a támogató magatartásnak a Pollack Expo is haszonélvezője több évtizede.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!