Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Ősszel egymást követik a fontos szakmai rendezvények. A sort a Debreceni Szaknapok nyitják meg, majd a CEP Expo, a Nemzetközi Gázkonferencia és Kiállítás következik, végül hagyományosan a Magyar Épületgépészek Napja kétnapos rendezvényére kerül sor. Szeptemberi számunkban mindegyik rendezvényről tájékoztatást adunk, ahol már rendelkezésre állt, a részletes program bemutatásával.

Mivel szeptemberi számunk elsősorban a debreceni, immár 18. Épületgépészeti szakmai rendezvényre készült, a lapszám első cikkei között a Debreceni Egyetem Műszaki Karának oktatói számolnak be kutatási eredményeikről, valamint az Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék életének eseményeiről. Emellett egy fontos, az épületek energetikai hatékonyságával kapcsolatos európai kezdeményezésről, a Build Up projektről olvashatnak, valamint ehhez kapcsolódóan a hazai Build Up Skills Hungary projekt célkitűzéseiről és megvalósulásáról is.

További cikkeink szerzői ezúttal is egy-egy fontos fejlesztési eredmény, készülék bemutatásával foglalkoznak. Ebben a számban is található technikatörténeti érdekesség: elkezdtük a belvárosban megvalósított titokzatos bunker, az F4 bemutatását.

Rövid tájékoztatást adunk az Odoo-ház útjáról és megérkezéséről Madridba, a Solar Decathlon kiállításra. A hírekből tudjuk, hogy a ház és fiataljaink jól szerepelnek a versenyben. Közönségszavazataikkal Önök is támogassák őket a www.sdeurope.org oldalon a vote your favourite house opciónál!