Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Júniusi számunkban a korszerű szellőző-berendezések egyes méretezési és kialakítási kérdéseit helyeztük előtérbe. Szerzőink új számítási eljárással, szimulációs vizsgálatok eredményeivel és korszerű berendezésekkel ismertetik meg olvasóinkat.

Emellett az energetikai tanúsítás terén jelentkező változásokat és eredményeket is bemutatjuk. Értékelést olvashatnak az épületek energetikai tanúsításáról még 2008-ban kiadott kormányrendelet módosításáról, valamint bemutatjuk annak a tanulmánynak egyes megállapításait, amelyet a Debreceni Egyetem kutatói készítettek a 2010-ben megjelent európai épületenergetikai irányelv értelmezéséről.

Beszámolunk két fontos és érdekes szakmai rendezvényről, a Gödöllőn tartott Értékteremtő Épületgépészet konferenciáról és kiállításról, valamint az LG Electronics szervezésében megrendezett Épületgépész Tervezői Napról is.

Ebben a számunkban megismerkedhetnek egy magyar fejlesztésű kéményrendszerrel, a padlófűtési rendszerekhez kifejlesztett intelligens osztó-gyűjtővel és korszerű műszaki hőszigetelésekkel is.