Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Lezajlott a Pollack Expo, ahol érdekes előadásokat hallgathattak, és tartalmas kiállítást láthattak a látogatók. A rendezvényről és a keretében megrendezett konferenciáról beszámolókat adunk közre. A plenáris ülésen elhangzott, az energetika jövőjét elemző előadás alapján készült cikk vezeti be a szakmai írások sorát.

E számunkban több kiemelkedő létesítmény tervezőinek a gondolataival is megismerkedhetnek. Az egyik cikk a 2011. évi Épületgépészeti Tervpályázaton megosztott első díjat nyert munkát mutatja be, a másik a nagykőrösi strandfürdő energiatudatos bővítésével kapcsolatos megfontolásokat és megoldásokat összegzi. Fiataljaink a madridi nagy megmérettetésre készülnek az energiahatékony és a napenergiát kiemelkedően hasznosító épületükkel. Ezúttal a versenyre szánt épület légtechnikai berendezését és az ezzel kapcsolatos tervezői munkát mutatjuk be. Reményeink szerint a cikket a következő számokban továbbiak követik majd.

Emellett a Construma kiállításra készülő számban szakmai érdekességeket, fejlesztési eredményeket is olvashatnak és természetesen tájékoztatást adunk a következő időszakban sorra kerülő kiemelkedő szakmai rendezvényekről is.