Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Budatech Kft.

Amikor a kevesebb több: egyedülálló levegő-víz hőszivattyú

Budatech Kft.


A levegős hőszivattyú egy olyan fűtési (hűtési) berendezés, amely 1 egységnyi villamos hálózati energiából és a környezeti levegő hőtartalmát hasznosítva akár 4–5 egységnyi fűtési (vagy hűtési) energiát képes az épület falán belülre juttatni, miközben energiaszámlája közel 40%-kal alacsonyabb lehet. A használat során nem károsul a környezetünk, nincs telecsövezve a kert és az udvar, a házban mégis kellemes hőmérséklet uralkodik.

A Zubadan hőszivattyú tisztán hőszivattyús üzemmel képes fedezni az épület fűtési igényét, míg a hagyományos rendszerek az egyre csökkenő teljesítményük miatt gyárilag beépített elektromos segédfűtés révén tudják csak kiszolgálni az épület fűtési igényét, jelentősen lerontva ezzel a rendszer eredő COP-ját.

A Flash-Injection® technológiát kifejezetten az alacsony hőmérsékletű üzemre fejlesztették ki; a berendezésbe épített „HIC” – cső a csőben hőcserélőn átáramló hűtőközeg a befecskendező csonkon is bejut a kompresszorba. A kettős hűtőközeg bevezetés így nagyobb áramlást biztosít alacsony hőmérsékleten, illetve hidegindításkor.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!